След като навръх 60-ия си юбилей Петра изпя на живо едни от най-големите си хитове, поклащайки пищно тяло, клиповете се превърнаха в истински хит в социалните мрежи и задминаха по интерес дори тези на актуалните имена в попфолка.

 

Въпреки напредналата възраст певицата не бяга от стила си и продължава да набляга на блясъка, секси кройките и леопардовия десен, който се превърна в нейна запазена марка от 90-те, когато изпя емблематичната си песен „Хищна хиена“.

 

При скорошна медийна изява, Петра отбеляза, че забелязва, че напоследък у нас са на мода изключително слаби девойки, които са готови да се стопят с цената на всичко. Подчерта, че само тук усеща хейт към по-пищните дами, което за нея е неестествено, защото певиците трябва да работят не само с гласа, а и с харизмата си.

 

Хищната хиена на фолка поклати пищно тяло по клин

След като напоследък Петра се завърна в България и се видя, че имаше огромен интерес към клубното й участие, се понесе мълвата, че възнамерява да възроди музикалната си кариера. Тя живя дълги години в Кипър, където заедно със съпруга си развиваше бузуки заведение и ресторант. Заради напредничавия нюх на съпруга й обаче го затворили и се захванали с внос и износ на българска стока. Така разпространили из цял Кипър българското сирене, докато в един момент съпругът й решил, че е време да прекратят трудовата си дейност и да си гледат кефа.

 

Петра има зад гърба си три брака и два развода. Двете й дъщери вече са семейни и са я дарили с общо четири внучета, за които обаче думата „баба“ е табу.

Източник: Уикенд