Човека глас го наричат от години, а самият той винаги е изглеждал веселяк и непоправим оптимист. Е, оказа се обаче, че всичко това е основно фасада за пред хората и феновете, докато само той си знае през какво преминава.

Днес Тони Стораро разтърси с изповедта си и накара хиляди свои фенове да изтръпнат от думите му. Думи, които звучат зловещо, а именно - обмислял е самоубийството си.

Да, бащата на Фики Стораро и Емрах Стораро призна това откровено и си спомни за най-големия кошмар в живота му, когато плачел тайно всяка вечер у дома си и бил категоричен, че не му се живее повече.

"Чаках близките ми да заспят, ставах, отивах в кухнята или в банята и плачех като малко дете. Не ми се живееше, мислех да се самоубия. Говоря за периода, в който загубих гласа си и просто не излизаше нищо. Ужас! Аз, който цял живот с този глас работя и за него живея, изведнъж да го нямам. Цяла Европа сме обиколили по доктори, но слава Богу, с Божията помощ накрая успях да си го върна. Че и по-хубав ми дойде дори", смее се сега Тони Стораро, но тогава изобщо не му е било до смях.

Той си спомни и за времето, когато родителите му са били толкова бедни, че едва свързвали двата края и често пъти е оставал гладен. Но смята, че това му е послужило за ценен урок в живота, за да не се възгордява и да помни откъде е тръгнал.

Източник: Crimesbg.com