След продължилата 10 години връзка с бизнеспартньора й Пламен Иванов, Хилда Казасян отново е сама. Към момента отношенията между двамата съдружници в арменския ресторант „Егур, егур“ в сърцето на София, са само делови. Иванов обаче вече е открил новата си любов за разлика от Хилда.

 

Случаят й е поредното доказателство, че човек рано или късно всичко, което е направил се връща обратно при него. Преди повече от десетилетие певицата отмъкна вече бившия й мъж Пламен от тогавашната му съпруга – тв водещата Валя Войкова, с която имат син. Арменката сри връзката си с него цяла година и накрая той се разведе с Войкова и започна спокойно да се появява с Хилда на публични места.

 

Хилда Казасян се раздели с мъжа си след 10 години връзка

След като извадиха всичко на светло, двамата заживяха заедно, а връзката им уж вървеше по мед и масло. Очевидно обаче нещата помежду им далеч не са били толкоз идеални, колкото при старта, предвид, че дъщерята на Вили Казасян отново е сама, а скоро ще стане на 54 години.

 

Тя се запознала с Пламен преди години в негово заведение в Созопол. Като двойка бяха и съдружници, и въртяха общ ресторант, в който са гостували редица звезди, сред които Джон Малкович при фамозния си гастрол в София, когато за представлението му се продаваха билети с цена 400 лева.

 

Дори и след раздялата, Хилда и Пламен продължават да работят заедно, а тя да получава дивиденти от общия им бизнес. Едва ли обаче в същото време се чувства добре, виждайки го с новата му жена.

 

За Пламен се знае, че е бил много близък с щерката на певицата – Надя, с чийто баща Хилда се разделила още докато била бременна. Мълвата носи, че момичето не е толкоз близка с майка си, отколкото с доведения си баща.

 

Известно е, че Хилда е била сгодена за Иванов и дори се хвалела с хубавия пръстен, който й подарил и тя носела редовно. Когато се сгодила обаче, тя не смятала да се омъжва за него. Твърди, че не вярва в брака, след като веднъж вече е била омъжена – за покойния актьор Чочо Попйорданов. Как гледа на брака новата изгора на Пламен Иванов обаче, тепърва ще се разбере.

Източник: Уикенд