Чаровният актьор Филип Аврамов няма славата на най-желан мачо като колегата си Асен Блатечки, например, но хич не ги бави жените. За отрицателно време той успя да смени две дами, на които направи и деца, а сега вече е с трета. Щастливката (или пък не) е Христина Димитрова, която е сценаристка.

Близки до Фицата разкриха, че двамата са заедно около година, но досега упорито са криели чувствата си. Ето, че дойде моментът, в който да се покажат на светло обаче и това е с кадри от почивката им в Рим. Разбира се, екскурзията е подарък от влюбения Аврамов, когото колеги съветват да не бърза този път с размножаването.

Знаем, че законната съпруга на Филип е актрисата Милена Спиридонова, която той заряза заради певицата и актриса Севинч Ибрахим. Последната зачена доста бързо и роди на Фицата втора дъщеря (от Милена също има момиче), но не успя да го задържи и с нея.

Сега, с Христина, зевзекът от рекламата на бира твърди, че е намерил човека за себе си, но дали е така и колко време ще остане така, това е друг въпрос.

"Ей, не се спря този човек, бе! Една след друга ги върти като мелница. Но тази, която искрено го обичаше, е Милена. Беше готова да му прости всичко, да го чака... Ще търси такава като нея, но няма да намери", коментират запознати.