Половинката на Ваня Джаферович влезе в "Игри на волята" с нещо като "летящ старт", защото тя е известна на обществеността (за разлика от останалите участници). Евгения Джаферович сигурно се е надявала, че това ще е в неин плюс, но се оказа тъкмо обратното.

Хейтът срещу Евгения Джаферович продължава! (зрители я искат вън от формата - СНИМКИ)

Още от самото начало на формата зрителите показаха, че не я харесват особено, а хейтът се увеличава като лавина. Към днешна дата все повече потребители настояват, че мястото на Женито си е у дома.

"Хайде да си ходи вече, че едва я издържаме! Мъжът й я набута тук и това се знае от всички, връзкарка. А и поне да беше лицеприятна и с готин нрав, ами то - нито хубава, нито с качества. Егати надувката злобна", пишат в нета зрители.

Хейтът срещу Евгения Джаферович продължава! (зрители я искат вън от формата - СНИМКИ) - Снимка 2

Мнозина не спират да обсъждат визията на 32-годишната Евгения и твърдят, че им изглежда с поне десетина годинки отгоре. "Гледайте я каква е груба, като канара е. Да, знаем, че е била плувкиня, но поне да не се прави на голямата мацка. Най-едрата е там от всички, а бедрата й са като диреци", обсъждат я никак не ласкаво в мрежата.

Причината за това обаче е в заядливия и придирчив характер на Джаферович, която все гледа да се налага и неведнъж показа откровено злобно поведение към останалите.