Риалити звездата от "Фермата" – вечно усмихнатата  Хепи Ванче, направи разтърсващо признание за липсата на мъж до себе си.

Оказва се, че вечно усмихнатата Ваня Илиева всъщност далеч не е толкова щастлива в личния си живот и то най-вече по отношение на мъжете. Признанието бе направено лично от нея.

Вероятно си спомняте, че първия път, в който участва във „Фермата“, Хепи Ванче си изгуби ума по пилота Петър. Нещата помежду им обаче не се получиха и той започна дори да страни от нея още докато бяха в стопанството. Връзката им така и не се разви до там, докъдето Хепи Ванче се надяваше.

Самият Петър пък стигна до там, че да не може да я понася. Той сподели пред приятеля си Калоян, че не може да си представи да има такава жена до него. Бе категоричен, че ако жената в живота му постоянно „мели“ нещо, със сигурност ще полудее.

В същото време Ваня Илиева още от самото начало се оплака, че няма мъж до себе си. Две години по-късно ситуацията в личния й живот остава непроменена.  
Още в нейния сезон тя разкри, че мечтае да открие своята половинка, но до момента все още не е.

По-рано през седмицата стана ясна и причината за непоносимостта им с Радо. Оказа се, че двамата са съседи в София и дори са излизали на среща. Очевидно обаче той се е почувствал пренебрегнат, защото Хепи Ванче лично сподели, че не харесва българските мъже и си пада по чужденци.
Източник: zajenata.bg

Хепи Ванче с разтърсващо признание за липсата на мъж до себе си