Месец след старта на осмия сезон на Фермата, маските започнаха да падат.

Риалити героите вече хвърлят огън и жупел зад гърбовете си. Хлебарят Чавдар, който е многодетен баща и се пише патриот, изля жестоки думи срещу победителката от шестия сезон Хепи Ванче. 

Той се разгневи на вечно усмихнатата и бъбрива Ваня, която всячески заобикаля работата. Участниците във Фермата й се ядосват, че нито може да готви, нито пък да се занимава със животните, а дните й минават основно в приказки.

Чавдар заяви в прав текст, че не я харесва и я определи като „скитница без семейство“. Той е възмутен как на планетата не се намерил нито един мъж за нея. 
В заключение хлебарят посочи, че тя е пълен егоист, работещ само за „гъ*а си“ и живеещ за себе си, без да се интересува от нищо друго, освен да си направи кефа.

Грозните му думи веднага бяха подкрепени от автотенекеджията Гечо, който е женомразец номер едно в стопанството. Той допълни, че „кукувица гнездо не мъти“.
Рускинята Альона също не пропусна възможността да добави масло в огъня, заключавайки, че не може човек като нея да е победител във Фермата, предвид че нито готви, нито се занимава с животните, а постоянна минава между капките с нейните разкази за обиколки из света и „бля-бля“.

Това, което ги разгневи бе фактът, че Хепи Ванче премина в отбора на Нови надежди, след като я обвиниха, че с Гуспата си пазят взаимно гърбовете.
Източник: show.blitz.bg
 

Хепи Ванче не е на себе си. Какво се случва във „Фермата“? (СНИМКИ)

Хепи Ванче не е на себе си. Какво се случва във „Фермата“? (СНИМКИ) - Снимка 2

Хепи Ванче не е на себе си. Какво се случва във „Фермата“? (СНИМКИ) - Снимка 3