Яхтената стюардеса Ваня Илиева, която се сдоби с прозвището Хепи Ванче в предишното издание на „Фермата“ заради неизменната си усмивка, то тази година разочарова тотално зрителите.

 

Вероятно сте забелязали, че на моменти поведението й е слабо казано неадекватно. Дори в погледа й се вижда някаква лудост.

 

Хепи Ванче разкри поредната си странност – твърди, че има неистов страх от уроки. Именно това е причината, поради която буквално се разтреперя от пронизващия поглед на Камелия. Освен това яхтената стюардеса очевидно си дава ясна сметка, че бившата хандбалистка е една от най-самоуверените и силни жени в стопанството.

 

Хепи Ванче влезе в поредната си серия, в която тотално губи връзка с околния свят и твърди, че Камелия я е урочасала до края на живота й със сините си очи. В заключение Ваня посочи, че ще трябва да се заключи и побърза да скръсти крака и ръце.

За зрителите не е тайна, че конфликтът помежду им тлее отдавна, но тези дни направо изригна.  

 

По време на ратайството си Ваня непрестанно мрънкаше от тежката работа, а Камелия не пропускаше възможността да й се подиграе, че е мързелива.

След като самата хандбалистка стана ратай, първото нещо, което направи, след като влезе в обора, бе да обвини предшественичката си, че не е почиствала на животните.

 

Това й поведение обаче силно възмути зрителите, защото тя самата е толкова нехайна, че едва не отрови животните в стопанството.

Освен всичко друго прави впечатление, че Хепи Ванче далеч не е толкоз добронамерена, колкото се опитва да го играе, предвид каруцарските обиди, които ръси напоследък.

Източник: zajenata.bg

Хепи Ванче изтрещя тотално