Победителката от шестия сезон на „Фермата“ – Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, изби рибата с простотията си. 

За никого не е тайна, че тя отново е сред участниците и се бори за голямата награда от 100 хиляди лева. Странното е, че макар да е за втори път в стопанството, тя не може да направи разлика между селскостопанските животни.

Тя съвсем уверено нарече кравата, която трябваше да издои – овца. Факт е, че Ваня никога не е имала допир до четириноги на село, тъй като е израснала в столицата, но пък за сметка на това вече е влизала в стопанството и трябва да може да прави поне тези елементарни разлики.

Най-малкото живеем в ерата на информацията, достатъчно е само една секунда, за да получиш изчерпателна информация по темата и да се научиш да различаваш овца от крава. Факт е, че в нейния сезон не доиха, тъй като мисията им бе спасяването на каракачанската овца, а тя се отглежда за вълна, не за мляко. 

След като бе избрана от съотборниците си за ратай и бе изпратена в обора да издои кравата, Хепи Ванче изпадна в шок. Тя бе на ръба на истерия, защото я е страх. След няколкочасова битка с кравата, доенето все пак приключи, а Хепи Ванче се ожали, че тази дейност й е нанесла тежки травми. Тя дори бе категорична, че никога вече няма да пие мляко. 
Източник: lupa.bg
 

Хепи Ванче изби рибата с простотията си