Преди часове Светлана Гущерова публично обяви, че е била пребита от бореца Кирил Терзиев. Нещо повече - шампионът буквално й строшил предните зъби, нанасяйки й жестоко кроше, докато тя била в колата си, а отзад седели децата й с Християн Гущеров.

Светла се оплака, че полицията се бавила, че не й обърнали нужното внимание и че явно в тази държава трябва да си плащаш, за да се спазва законът. "Или ако им плащат престъпниците, тях ги оневиняват - колко случаи има такива", гневи се Гущерова.

Дали обаче Светлана ще остане още дълго с тази фамилия, чудят се близки до нея източници. Проблемът е, че мъжът й - Християн Гущеров, първоначално се изплашил за нея и се заел да я лекува и да я утешава. Впоследствие обаче се замислил и все повече започнал да се съмнява.

Причината ли?! Много ясно - защо наш известен шампион по борба ще стигне дотам, че да посегне на жена му посред бял ден, че и пред децата?! И колкото повече мислил, толкова повече си внушавал, че Светлето може и да е намачкала чаршафите с Терзиев.

"Нейният Мечо е напът да се превърне в мечка стръвница, защото съмненията го глождят яко. А и е нормално. Всички днес се питат какво общо има Светлана с този борец, че да й посегне", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com