Известната наборка на Деница Сачева – Хайди Клум, остави малко на въображението този Великден. Попрецъфтялата красавица се съблече за знойна снимка без горнище по случай празника и разклати морала на не едно християнско семейство.

Германският супермодел не носеще нищо друго освен чифт черно-бели бикини със звездички и пухкави бели заешки ушички, докато позираше в задния си двор пред басейна. Отдавна е известно, че Хайди Клум няма никакви притеснения да се снима дибидюс, тъй като тя и съпругът й Том Каулиц наскоро се съблякоха, за да отпразнуват 4-ата годишнина от сватбата си.

Хайди Клум се омъжи за музиканта през 2019 г., по-малко от година след като започнаха да излизат заедно. Двамата си казаха заветното „да“ на малка церемония в Калифорния, преди да вдигне пищна сватба с приятели и роднини в Капри, Италия.

49-годишната моделка е майка на 4 деца от предишните си бракове за Флавио Бриаторе и певеца Сийл.

Хайди Клум заголи гърди за Великден

Пред "US Sun", Хайди разкри: "Искам да кажа, че това да искаш и да можеш, са две различни неща. Големите 50 са точно зад ъгъла. И нещата стават по-трудни, когато напреднеш във възрастта. Но на въпроса дали искам пак да съм майка, би отговорила по-скоро да“.

Източник „Уикенд“