Хайди Клум направо нашумя на червения килим на филмовия фестивал. Появявайки се в жълта рокля. Освен, че тоалетът бе прекалено ярък заради цвета и кристалите на раменете, той се оказа и прекалено откровен. Разрезът на гърдите й беше толкова голям, че те за малко да се покажат напълно. А дълбоката цепка на бедрото само потвърди, че супермоделът не носи бельо.

Хайди Клум си показа бомбите, Кейт Бекинсейл  лъсна по секси гащеризон (Вижте най-смелите тоалети в Кан – Снимки)

Само, че Кейт Бекинсейл успя да надмине всички. Холивудската знаменитост носеше секси гащеризон, напълно прозрачен и забележете с къси панталонки. Тоалетът й бе в цвят на мента и обсипан с блестящи кристали. Които бяха максимално натрупани на интимните места на актрисата. Като останалата част от тялото й бе оставена на показа на публиката.

Хайди Клум си показа бомбите, Кейт Бекинсейл  лъсна по секси гащеризон (Вижте най-смелите тоалети в Кан – Снимки) - Снимка 2

Само задните части на Кейт бяха покрити с кърпа. Която бе вързана на възел върху кръста на Бекинсейл.

Хайди Клум си показа бомбите, Кейт Бекинсейл  лъсна по секси гащеризон (Вижте най-смелите тоалети в Кан – Снимки) - Снимка 3

Моделът Стела Максуел атакува червения килим с интересен тоалет. Приятелката на Ирина Шейк се появи в тясна рокля с дълбоко деколте и цепки по талията. Роклята изглеждаше много отворена, но въпреки това не прекрачи  границата на приличието както тоалетите на Хайди и Кейт.