Германският топ модел Хайди Клум вече е на 51 години, но не мирясва и пак се разпищоли. Тя често публикува кадри как се разхожда топлес вкъщи, в градината или край басейна си за радост на милионите си фенове. Официалните събития също не я спират – прецъфтялата красавица цъфна на 50-ата годишнина на сп. „Пийпъл“ в твърде предизвикателна леопардова рокля, която почти изцяло излагаше на показ бюста й.

Хайди Клум неведнъж е разказвала, че е израснала в семейството на нудисти и голотата не й носи никакви притеснения. Напълно лишена от всякакви задръжки, самата тя сега предава този мироглед и на децата си.

„От ранна възраст беше обичайно да ходим голи из къщата или да правим слънчеви бани без бански. Така ме възпитаха моите родители“ – споделя красавицата.

Дори след като става майка на 4 деца, Хайди продължава да показва красивото си тяло, включително пред вече порасналите си синове.

Въпреки упреците в социалните мрежи, Хайди Клум няма намерение да променя навиците си, защото не вижда от какво да се срамува. Смята, че така възпитава свободен манталитет у децата си и им придава самочувствие. Колко това е уместно обаче, е съвсем друг въпрос...

Източник: „Уикенд“