Германският супермодел Хайди Клум вече е на 51 години, но не мирясва – едно от любимите й неща е не само да се разхожда топлес вкъщи, в градината и край басейна, а и да си публикува голи снимки в интернет. Това тя преди пред четирите си деца – голямата дъщеря Лени, на 19 години, синовете Хенри – на 18, и Йохан – на 17, и най-малката Лу – на 14, а също и пред втория си съпруг, който не е баща на децата – музиканта Том Каулиц, с 16 години по-млад от нея.

Въпреки упреците в социалните мрежи, Хайди Клум няма намерение да променя навиците си, защото не вижда от какво да се срамува. Смята, че така възпитава свободен манталитет у децата си и им придава самочувствие. Колко това е уместно, е съвсем друг въпрос...

Истина е обаче, че Хайди изглежда повече от прилично за възрастта си.

Манекенката е израснала в семейство, в което отношението към голото тяло е разкрепостено. Наепълно лишена от всякакви комплекси, самата тя сега предава този мироглед на децата си.

„От ранна възраст беше обичайно да ходим голи из къщата или да правим слънчеви бани без бански. Така ме възпитаха моите родители“ – споделя Хайди в интервю за модно списание.

Източник: „Уикенд“