Само преди няколко години малката Харпър се открои от семейството си. В клана Бекъм всички са просто обсебени от спорта. И само Харпър явно се смути от несъвършената си фигура. В социалните мрежи тийнейджъри се присмяха на най-малка Бекъм. Родителите й дори трябваше да ограничат използването на интернет от момичето. Но Харпър все пак наследи семейния характер. Бебето порасна и се разхубави значително.

Най-малката дъщеря на семейство Бекъм без преувеличение е най-желаното дете в семейството. След трима сина двойката просто мечтаеше за момиче. Така че, когато бебето Харпър се роди, тя моментално стана любимка на всички. Баща й Дейвид Бекъм просто я обожава. Дори обикновено неусмихнатата Виктория просто сияе от щастие, когато е до Харпър.

Вярно, малката Харпър все още се възпитава доста строго. Майка й понякога споделя техните рутинни тренировки заедно. В тези видеоклипове момичето спортува много усърдно. Не всички тийнейджъри на нейната възраст биха могли да се справят с това. Харпър е копие на майка си: тя не се предава и не се оплаква.

И резултатът не закъсня. Харпър наскоро присъства на вечерно събитие с родителите си. За тържеството момичето получи дълга копринена рокля. Облеклото подчертаваше фигурата на момичето, така че всички забелязаха колко е отслабнала малката  Бекъм. Харпър реши да остави дългата си коса разпусната и изглеждаше много впечатляващо.

Но още повече фенове на семейството бяха привлечени от тези снимки от факта, че всяка година Харпър става все повече и повече като Виктория. Още от сега момичето може да се види като майка си от времето на Spice Girls …

Източник:Wday.ru