Хари Стайлс май трябва да се прикрива повече, след като папараци го спипаха с неподходяща татуировка в Порто Еркопе. Певецът е добре известен с това, че е татуиран като закоравял пандизчия. И докато се наслаждаваше на разходка с лодка в компанията на моделката Жаклин Яблонски и тв водещия и певец Джеймс Кордън, Хари разкри татуировка с надпис: „Оливия“ на горната част на бедрото си.

Статусът се оказва напомняне за краткотрайния му романс с актрисата Оливия Уайлд, която изпълнителят е побързал да изпише на тялото си като същински смотаняк. Двойката се срещаше от януари 2021 до ноември 2022 година, след като се запозна на снимачната площадка на филма на Уайлд „Не се притеснявай, скъпа“. Връзката им беше кратка, но споменът сега остава върху кожата на именития певец.

Певецът явно си пада по моделките, тъй като през пролетта таблоидите писаха, че отново се среща с манекенката Кико Мицухара. В същото време обаче папараци го засякоха да се целува страстно с друг модел – Емили Ратайковски.

Хари Стайлс е пълен смотаняк!

В момента Хари Стайлс се наслаждава на почивка далеч от сцената, след като наскоро приключи международното си турне, което продължи цели 2 години. Той изнесе концерти в САЩ, Южна Америка, Азия, Европа и Австралия, които преминаха с огромен успех.

Източник: „Уикенд“