Състоянието на изчезналата Кейт буди безпокойство сред обществото. Нейната видео изповед за рака и нейното отношение към изцеляването се счита за продукт на изкуствения интелект, който умело редактира съобщението въз основа на стари кадри.

В момента британските поданци се чудят дали  Катрин изобщо е жива или от двореца не знаят как да съобщят за смъртта й.

На фона на тези противоречиви факти принц Хари е изпаднал в депресия, гризе го съвестта за думите, които е казал преди за принцесата. Твърди, се че той  иска да се срещне лично с нея  да й се извини за всичко.

„Когато узнаете, че снаха ви е болна от рак, а сте написали неща, които не можете да върнете назад, положението наистина става трудно!”, твърди кралският експерт Теса Дънлоп пред „Us Weekly”.

А самата Катрин няма нищо против да види на гости не само заблуденият кралски син със съпругата му и двете им деца. Роднините ще могат да с поговорят лице в лице, а братовчедите ще се запознаят.

Но е вярно, че гордата Меган отказва да ходи в Лондон. Следователно Хари пак трябва да избира между роднините си и злобната си съпруга. Която таи нескрита ненавист към всичките представители на кралското семейство, които отказаха да протегнат достатъчно ръце към нея.

Източник: Космо. ру