Даниел Радклиф, превзел световния екран с ролята на Хари Потър, ще става баща. Британският актьор и дългогодишната му приятелка Ерин Дарк очакват първата си рожба. Добрата вест обаче не бе разпространена от тях, а за нея се гадае по папарашки снимки по улиците на Ню Йорк. На тях се вижда, че жената на Радклиф пъчи огромен корем.

33-годишният Даниел Радклиф и 38-годишната американска актриса Ерин Дарк са заедно от цели 10 години. Двамата се запознават на съвместно участие в кинопродукция. Многократно през това време в таблоидите излизаха публикации, че те са се оженили или са поне сгодени, но тези вести така и не се потвърдиха.

Хари Потър ще си има малко магьосниче

Звездата на Даниел изгря след превъплъщението му в култовата поредица за момчето с магьоснически дарби Хари Потър. Актьорът твърди, че е намерил любовта на живота си в лицето на американката, с която имат общи интереси – споделена любов към изкуството, а и се грижат взаимно за кариерите си. От 2015 г. Радклиф има звезда на холивудската Алея на славата. През свободното си време се отдава и на тениса на маса.

„До месец-два на бял свят ще излезе малкото магьосниче“ – шегуват се таблоидите зад Океана.

Източник: „Уикенд“