Ханде Ерчел май ще стане футболен запалянко покрай новия си любим, а футболните фенове пък ще станат нейни почитатели. В края на миналата седмица баровецът Хакан Сабанджъ замъкна актрисата на мач между „Бешикташ“ и „Пендикспор“. Двамата изгледаха двубоя от ВИП ложата на стадиона и останаха много разочаровани от равния резултат. Феновете около тях пък се радваха на пищните форми на актрисата и честичко поглеждаха към деколтето й.

През юни богаташът предложи брак на Ханде, припомнят запознати. Офертата си 32-годишният милионер гарнира с пръстен с масивен диамант.

„В порвия миг загубих ума и дума, а после извиках: „Да! Да! Да! Ще се омъжа за теб“ – разказа впоследствие тв звездата. И допълни, че сватбата ще е съвсем скоро.

Ханде Ерчел скри топката на феновете от стадиона

Красавицата от „Почукай на вратата ми“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Черната перла“ е интимна с Хакан едва от 4-5 месеца, а вече успя да обиколи с него половината свят. Заможният турчин заведе г-ца Ерчел в някои от най-екзотичните и скъпи курорти, а също в Париж, Рим и Кан, където очарова фоторепортерите на кинофеста. Журналистите написаха: „Какъв свеж полъх от Изтока. Каква женственост от Босфора!“, като също акцентираха на пълното деколте на г-ца Ерчел.

Източник: „Уикенд“