Красавицата Ханде Ерчел отпразнува 30-годишния си юбилей на 24 ноември с парти в стил „Великият Гетсби“. Всички гости на бляскавия купон бяха с прически и тоалети от 20-те години на миналия век – времето, в което се развива действието в романа на Скот Фицджералд.

Масрафът на банкета беше платен естествено от баровеца Хакан Сабанджъ – актуалния интимен приятел на знаменитата актриса. Изданието припомня, че през юни милионерът предложи брак на звездата от „Почукай на вратата ми“, „Дъщерята на Гюнеш“ и „Черната перла“, а офертата си гарнира с диамантен пръстен. Двамата обаче все още не са насрочили дата за сватбата си, което създава известни съмнения за устойчивостта на тази двойка – коментират турскиту таблоиди.

Ханде Ерчел на 30 – „красива като блян, но проклета като сиамка"!

За красавицата Ханде турските медии пишат, че е „красива като блян“, но е проклета като сиамска котка". Безспорно, това е някакъв комплимент, смесен с известна доза страхопочитание обаче...

Доскоро фаталната красавица имаше връзка с турския любимец Керем Бурсин, който заради нея изостави половинката си Демет Йоздемир – също невероятна красавица.

Годеникът и евентуален бъдещ съпруг на Ханде Ерчел е член на борда на директорите на семейния „Денса холдинг“. Неговата фамилия Сабанджъ притежава 21 кораба и десетки фабрики в югоизточната ни съседка. Младият мъж е високо образован – има 2 висши образования и вледее 4 чужди езика.

Източник: „Уикенд“