Халит Ергенч си спести разходите по парти за рождения си ден. Живеещият в Лондон и Истанбул актьор стана на 54 тези дни, но седмица преди това обяви, че няма да черпи за ЧРД.

„Тази пролет съм прекалено ангажиран, не разполагам с никакво време за веселби. Пък и нямам юбилей, та да давам банкет. Големият купон ще е догодина, когато ще чукна 55“ – написа той в социалните мрежи. Напоследък екранният Онур от „1001 нощи“ снима нов сериал в Турция и действително е твърде зает – работният му ден приключва до късна доба.

„Стиснат е като мъжка черница. В кесията му не можеш да бръкнеш дори с лазерен лъч“ – шегуват се фенове на гърба на актьора.

Съпругът на Бергюзар Корел е роден край Босфора – припомнят запознати. В училище много му вървели точните науки, затова след гимназията той следва за корабен инженер.

„Като влязох обаче в корабостроителницата, разбрах, че тази работа не е за мен. Така прекъснах следването си и се записах да уча за актьор, без дори да уведомя родителите си“ – спомня си Халит.

Бракът на Ергенч с красавицата Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощ“) е втори за актьора. За пръв път той минал под венчило на младини с няко си Гизем. По-късно двамата се развели по взаимно съгласие.

Източник: „Уикенд“