Макар и носителка на „Оскар“ за ролята си във „Влюбеният Шекспир“ актрисата Гуинет Полтроу е сред недолюбваните фигури в Холивуд. И причина за това не е липсата на талант, нито пък на чар и красота... Просто колегите й не обичат постоянните й проповеди и ексцентрични живота за това как да живеят живота си. Прецъфтялата днес дама обаче преди години беше сред най-желаните дами в артистичните среди, като през леглото й са минали десетки кинозвезди.

Миналата седмица в подкаста „Обади се на татко“ Гуинет Полтроу разказа за миналите си връзки със суперзвездите Брад Пит и Бен Афлек. Русокоската загатва кой от тях е по-добрият любовник.

Полтроу се загаджи с Пит на снимачната площадка на филма „Седем“ през 1995 г.. Било любов от пръв поглед и изпепеляваща страст. Двойката се сгоди, но впоследствие се раздели много скоро – през 1997 г., преди да стигне до олтара. С Бен Афлек, с когото си партнира във „Влюбеният Шекспир“, имаха връзка от 1997 до 2000 г.

Гуинет Полтроу все пак открехва завесата за интимните си отношения с тези двама известни мъже. Красавицата споделя, че и Пит, и Афлек били страхотни „целувачи“, но отказва да разкрие кой е по-добър в леглото.

Гуинет Полтроу проговори за креватните си афери с Брад Пит и Бен Афлек

Гуинет разказва, че с Брад е било нещо като химия, която те изгаря напълно, докато Бен Афлек бил по-скоро технически перфектен, каквото и да означава това.

Полтрой обаче категорично отказва да разкрие кой от двамата е по-надарен като мъжко достойнство.

Източник: „Уикенд“