Има подозрения, че 83-годишната певица има форма на деменция

Възрастта на естрадната легенда Лили Иванова вече вероятно си казва думата, като се предполага, че тя има начална форма на деменция. Това съмнение се поражда от някои загуби на памет.

Лятното турне на примата е във вихъра си и въпреки, че концертите се радват на огромен интерес от верните фенове, те смятат, че Иванова не е в познатата им форма. Не малко от тях предполагат, че именно началната форма на загуба на памет е в основата на новото й състояние.

Съмненията се прокрадват и от няколко странни ситуации на сцената, при които известната прима се случва да забравим имена на нейния бенд, твърдят свидетели. Те споделят, че това предизвиквало неловки ситуации на сцената, сред публиката, а също и довеждало до големи паузи в програмата. Дори имало не малко случаи, при които Лили Иванова се обръщала към хора от екипа й, като го пита как се казва. Името й било необходимо, за да ги представи на публиката.

Вечната Амбър също така и носейки слушалките на сцената имала проблем да чува екипа си. Това създавало още по-конфузната ситуация, при която неин помощник се приближавал, за да й прошепне нещо в ухото.

Все пак верните й фенове се надяват това да не се дължи на коварната болест.

Източник: lupa.bg

Губи ли паметта си Лили Иванова?