Любовта между Асен Блатечки и новата му изгора - Елеонора Янакиева, изглеждаше като от филмите. Мачото най-после се кротна и дори призна нещо, което с никоя жена преди не се е осмелявал. А именно, че обича безумно приятелката си, при това го изрече в ефир...

Елеонора и Асен нямат кой знае колко голяма разлика в годините, може и да е по-малко от 10, защото тя е с няколко лазарника над 40-така, а това им даваше още по-добри шансове за разбирателство. И доскоро това беше точно така...

Казваме доскоро, защото близки до Блатечки разкриха, че Янакиева е направила възможно най-грубата грешка с актьора. Яко е настъпила котето и не е ясно какво следва занапред.

Ако има нещо, което Асен да не понася и заради което би зарязал всеки човек, то това е намесата в личния му избор и личната му свобода. А Елеонора се е взела на сериозно и е решила, че той ще й даде това, което не даде на никоя друга преди нея - сватба!

Да, сватба. Жената или се е побъркала, или вярно си е повярвала, но оставила Блатечки в шок. "Отговорът му не й е харесал със сигурност, но и на него му се е изправила косата от претенциите й. Дано сега не размисли и не я натири, зависи как ще си отиграе картите", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com