Мнозина го очакваха, но надали чак до такава степен. Че Евгени Генчев не направи най-удачния избор като предложи пръстен на Валерия Георгиева, е мнение на повечето зрители на "Ергенът". Които бяха убедени, че тази, която наистина му пасваше, е Елена.

Е, пианистът послуша сърцето си, което, за жалост, днес се оказва разбито. От същата тази Валерия, която го влюби в себе си от пръв поглед. Явно обаче кучкарката си е била поставила за цел просто да спечели един формат, да се прочуе, да натрие носовете на врагините си в предаването и най-вече да си осигури по-лесно финансиране за кучешкия приют.

Няма как по друг начин да си обясним, че тя призна чувствата си към друг - Николай Антонов, с когото горещо се прегръщаше на рождения си ден. А какво направи с Евгени знаем - изгони го от себе си като мръсно псе. Да, двамата с Генчев са разделени, но докато той спазва приличие и не говори за нея, устатата Вал шокира близки и познати с признанието си.

"Не исках да си лягам с Евгени, просто не можех. Не изпитвам нищо, не мога да си представя, че ще ме докосва и лигави с часове... Та аз минута не искам да правя с@кс с него, камо ли часове", нареждала Георгиева, разкриват близки до нея източници.

Думите наистина са жестоки и кой знае какво ще направи след това признание Евгени Генчев.