Гришо никога не е правил подобно категорично изказване!

Григор Димитров взриви почитателите си в мрежата като изненадващо отговори на няколко въпроса, сред които и дръзко предложение за брак от фенка. "Ще се ожениш ли за мен?", с надежда попита момичето, а Гришо моментално отговори пред всички: "Вече съм взет мъж!". Очите пък го издадоха, че е лудо влюбен в приятелката си - Лолита Османова.

Закачките не спряха и когато друг потребител го попита защо е толкова готин. "Ами, знам ли?! По пет пъти на ден се къпя, редовно и се бръсна, понякога ходя и на масажи. Може би в това се крие причината да съм толкова хубав", засмя се шампионът ни по тенис, който тези дни ще участва на турнира във Вашингтон.

После, вече сериозно, Гришо сподели какво е онова, което не забравя от зората на кариерата си и това са думите на майка му, която е винаги до него. "Още като започвах да играя, тя ми каза така: "Виж какво, не е важно дали ще ставаш световна звезда, важното е дали ще си добър човек!" Запечата ми се този съвет и до днес, старая се да бъда такъв. Трудно е понякога, но се старая", сподели Григор.

Колкото до тениса, Димитров заяви, че се усеща в топ форма и че вярва, че периодът ще бъде добър в професионален план. Вълнува се от турнира след дни, а всички му стискаме яко палци да ги разбие.