Дженифър Лопес и Бен Афлек официално пуснаха за продажба имението си в Бевърли Хилс, където живееха като двойка. Доскоро в уебсайт, посветен на недвижими имоти, имението бе гарнирано с добавката „не се продава“, но сега всеки е поканен да огледа къщата, като цената й е 68 млн. долара.

Очевидно 54-годишната Лопес и 51-годишният Бен не са успели да разрешат проблемите си в брака – коментират клюкарските сайтове. Преди това те се опитаха да продадат без много шум имението с 12 спални и 24 бани, но не успяха да намерят купувачи и сега са се принудили да пуснат обява, която практически официализира развода им.

За Бен Афлек и Дженифър Лопес това вече е вторият неуспешен опит да изградят щастлива връзка. Те бяха сгодени през 2001 г. и дори щяха да се оженят, но развалиха годежа.

Твърди се, че Бен отново е посегнал към чашката по време на раздялата им, която май датира още от март месец. Според слуховете Лопес също не харесва факта, че я смятат за виновна за проваления брак – например, защото Афлек винаги е бил тъжен до нея на публични места, а след раздялата, напротив – често се усмихвал.

Ако двойката наистина се е разделила, Бенифър, както ги наричаха медиите, вече не съществува.

Източник: „Уикенд“