Перфектната двойка, съвършеното семейство, вечните влюбени... Поне доскоро с такава слава се носеха Петя Дикова и половинката й - Илиян Любомиров. Двамата имат две прекрасни дечица и си живеят сговорно, но...

Винаги има едно "но", като в случая на Петя и Илиян това "но" е бракът. И противно на очакванията не Любомиров е този, който не иска да се венчава, а Пипи. Самата Петя Дикова признава, че са водили този разговор много пъти, но тя не смята, че е важно да се подписва под някакви си документи.

"Ако все пак някога го направя, ще му изпея любимата ми песен "Спри до мен", смее се Пипи. Близки до щерката на Сашо Диков и на Аня Пенчева обаче разкриват реалната причина за отказа й да се омъжва и споделят, че тази логика й е подшушната и от тате.

Мотивите са чисто прагматични и застраховат Петя от евентуален развод и подялба на пари и имущество, дошли от нейното семейство. Знаем, че Любомиров нито е богат, нито може да се похвали със стабилни и сериозни доходи в професията си. А родството с фамилията на Пипи му дойде дюшеш.

"Да, ама Сашо Диков хич не е прост и убеди щерка си, че ако Илиян я обича, бракът не е от значение. Само дето на последния това много-много не му се понрави и дори скоро пак се разправяха, сещате се защо", коментират иронично източниците.