Маститият бизнесмен Добромир Гущеров се радва на любовта на доведената си дъщеря и внучка си Диана, а в същото време не поглежда единствения си син – Христиан.

Отношенията между експолитика и сина му са повече от лоши. Запознати издават, че бракът му с плеймейтката Светлана Василева го отдалечил тотално от баща му, тъй като той не я одобрявал. Въпреки всичките й опити да го омилостиви, той категорично отказва да я приеме в семейството си.

Добромир зачеркнал Христиан от общия им бизнес още в началото на 2018 г.  – няколко месеца преди сватбата му с плеймейтката. Двойката били оставени на произвола на съдбата. В същото време гледа като писани яйца доведената си дъщеря Мартина и внучка си Диана. 

Добромир Гущеров изкарал цяло лято в компанията на жена си, доведената си дъщеря и внучка си. В същото време Светлана и Христиан били персона нон грата.
През юли бившият депутат вдигнал подобаващ купон по повод 60-та си годишнина, но на празника не били поканени многодетното семейство Светлана и Христиан Гущерови. 

Бизнесменът категорично не одобрява снаха си заради скандалното й минало и най-вече богатия й сексуален опит, който е за сметка на липсата на умствен багаж.
В опит да се подмаже, плеймейтката кръсти две от децата си на негово име, но не успя да го омилостиви. 

Припомняме, че първото им дете носи името Анелия-Добромира, а второто – Добромир. Ядосана Светлана взе категоричното решение, че третото й дете няма да носи името на свекър й и го кръсти на съпруга си, майка си и баща си. Така детето носи звучното име Кристиан-Валентин, а на галено му казват КиВи.

Гущеров-старши не само, че не желае да приеме Светлана, а не желае да вижда и отрочетата й. Запознати припомнят, че той дори не беше на сватбата им и несъмнено ще е първият, който ще подскочи от радост, ако се разведат. Светлана какво ли не направи да бъде приета във фамилията, но не би. За сметка на това предшественичката й – фолкаджийката Мария бе приета с отворени обятия, заедно с дъщеря й.

Близки до богатата фамилия издават, че Добромир Гущеров видял само веднъж първородната си внучка и Светлана веднага побърза да запечата събитието на снимка, с която не спира да се хвали. Но това всъщност е единствената й такава и едва ли ще има други.

Пенсионираната бръмчалка, която понастоящем се изживява като дизайнер винаги избягва въпросите за отношенията й с Добромир Гущеров. Или пък казва, че общуват и вижда внуците си, когато е свободен, бързайки веднага да допълни, че той е много зает човек. Очевидно обаче не толкова за хората, които наистина са ценни за него! 

Колкото и зает да е при желание за три години все щеше да намери време да види отрочетата на сина си поне веднъж в годината. Младите Гущерови вече са свикнали с мисълта, че очевидно не съществуват за Добромир, но все още се надяват да преосмисли решението си и да се появи желание за комуникация с тях.
Източник: Уикенд
 

Гръм в рая! Няма да повярвате какво се случва у Гущерови

Гръм в рая! Няма да повярвате какво се случва у Гущерови - Снимка 2