Трети сезон на "Ергенът" и публичен с*кс за сефте! Такова нещо не бяхме виждали досега, но ето, че Алек Младенов сложи в малкото си джобче и Виктор Стоянов, и Евгени Генчев.

След като чу от няколко моми, че са влюбени в него, самият той повтори това на още няколко и олигави почти всички, Ергенът реши да действа. И... направи първия с*кс с най-младата участничка Валерия Дакова. Моделката буквално взриви имението и не остави камък връз камък след признанието си, че е била интимна с Алек в морето.

Сами ще видим цялата картинка утре, както и реакцията на побеснелите (и с право) останали момичета, които ще се нахвърлят върху нищо неподозиращия Младенов. Горда от постигнатото, Валерия ще им разкаже надълго и нашироко какво точно са правили със синеочкото, как той я е целувал до несвяст, как такъв нежен и страстен мъж не е виждала досега и как той е... проникнал в нея.

"Проникна в теб?! Това ли казваш?!" - изумена пита Криси, а Валерия я поглежда право в очите и най-нагло отвръща: "Е и?! И какво ако е така?!"... Тук вече бомбата избухва и става земетресение на ента степен.

А любимката и досегашна фаворитка Магдалена Томова не спира да повтаря колко е обидена. Не ядосана, а адски обидена... Такава сага и в латино сериите няма.

Източник: Crimesbg.com