Съпругата на бившия ни министър-председател Кирил Петков взе неочаквано и шокиращо за всички решение. Линда Петкова потресе хората с постъпката си, която не можем да обясним по логичен начин. А и надали е свързана с клюките за забежките на мъжа й с Лена Бориславова.

Канадката реши да нанесе страшен удар, но не на благоверния си Кирил, а на нищо неподозиращите й клиенти. Знаем, че тя има сладкарница, прочула се с майсторските й кулинарни изкушения, както и безглутенови сладкиши. Въпросните бяха повече от скъпи преди, а сега са направо непосилни за болшинството хора.

Линда Петкова от ден е вдигнала цените драстично, като една нейна торта, която до вчера се продаваше за баснословните 90 лева, то сега вече е над стотачка. Да се питаш защо при положение, че не е упоменат драстичен ръст в цените на хранителните ни продукти през последните дни.

Разбира се, веднага се появиха и предположения за логиката на Линда, а тя била ако случайно решат да се развеждат с Петков, да си подсигури някой лев отгоре за бизнеса. Само че е много вероятно с този ценови скок да има точно обратния ефект.

"Трябва хората масово да спрат да й купуват нещата и изобщо да не влизат там, та да видим какво ще прави. То бива, бива, ама се оляха, бе", коментират в мрежата.