Малцина са тези, ако изобщо има такива, които са застанали пред Мон Дьо и не са си казали и "майчиното мляко". Всъщност в това е смисълът на всяко истинско интервю и днес това с Владимир Зомбори не беше по-различно. Актьорът и любимец на зрителите в "Като две капки вода" беше напълно откровен и направи една сериозна и дори мъчителна изповед.

В нея той открито разказа за годините, в които е бил по-млад и беден като църковна мишка. Тогава бил млад актьор в театъра, но парите не му стигали и за храна, какво остава за що-годе нормален живот. Стигнало се дотам, че родителите му пращали по 50 лева в понеделник и още 50 лева в петък, че да си има парички за зор-заман.

"Бях в пълна дупка и започнах втора работа като барман. Аз тогава за себе си пари нямах, камо ли да завъртя гадже", смее се Владо и споделя, че е бил барман точно в заведението на Кремена Халваджиян.

Зомбори открито заяви, че е обиден. Адски е обиден от факта, че в тази държава си никой, докато не те завъртят по телевизията. "Хора, аз съм актьор повече от десетилетие, снимал съм се в доста филми, но кой ме знаеше - никой. Трябваше да отида в "Капките", за да се зачудят хората - кой е пък тоя?! Ей това нещо ме вбесява и ми е адски обидно", казва Владимир.

Който се кани скоро да вдигне сватба с любимата си Весела Бабинова.

Източник: Crimesbg.com