Утрешният епизод на "Ергенът" буквално ще счупи рейтинга с това, което предстои да се случи. А именно - тя, безспорната фаворитка на Алек Младенов - Магдалена Томова няма да получи роза от него.

На фона на всички момичета, стиснали своите червени рози в ръце по време на церемонията, Маги седи като изтокана, а единственото червено в нея, е роклята й... е, и лицето, зачервено от шока.

Тепърва ще разберем причините, поради които Алек няма да даде желаното цвете на тази, на която първо се обясни в любов. Видяхме в анонса обаче как Маги Томова си тръгва и плаче, вървейки по пътеката...

Едно е сигурно или поне ние сме сигурни - блондинката няма да напусне имението, не и така, както останалите преди нея. Предстои грандиозен обрат и този обрат ще стане ясен в епизода утре. В който епизод ще се нагледаме и на мръсни игри между двете уж приятелки - Виктория Асенова и украинката Мария Чекмарьова.

Типично по родните й правила, украинката ще налази Алек Младенов като аха да го "опъне" на общата среща, на която ще присъства и Цър-Пър. Приятелството между двете ще приключи, но коя ще си тръгне вечерта, ще видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com