Поредният скандал с името на Емрах Стораро гръмна преди часове, когато синът на Тони Стораро публично заплаши репортер. Въпросният Симеон, когото явно визира, се е изказал неласкаво относно перманентното му шофиране с бясна скорост, което е факт и е добавил, че често пъти Емрах е зад волана в неадекватно състояние - дали алкохол, или дрога, не се уточнява.

Младият Стораро обаче се е надъхал, че журналистът го нарекъл "изтръпнал наркоман" и стана страшно. Той изригна в мрежата и директно покани въпросния "да му смаже главата", за да се види кой от двамата е изтръпналият.

"Ела ми, бе! Ще ти разбия кратуната бе, оууу, жалкар нещастен. Аз, който съм пример за подрастващите и за децата, ще ми говори той на мен, че съм бил друсан и съм бил наркоман. Айде да те видя като сложа боксовите ръкавици и те почна, кой тогава ще изтръпне и от какво", видимо бесен беше Емрах Стораро.

И дори предизвика Симеон да отиде на Марина Диневи, където щял да го чака след два часа, за да си премерят силите...

Разбира се, Емрах едва ли е дочакал отговор от Симеон, още повече като на всички е ясно, че не си поплюва и навремето беше счупил носа дори на гаджето си Теди Александрова. Която, впрочем, също беше натъртвала много пъти, че певецът взима забранени вещества и става агресивен.

Източник: Crimesbg.com