Анелия не е на себе си, разкриха близки до певицата. Истината е, че колкото и да се стараеше да се прави на непукист и да се опитва да убеди всички, че е щастлива без бившия си Любомир Захаринов, това не й се удаде.

Нещо повече - от дни Анелия не можела да се побере в собствената си кожа и дори минала на успокоителни, за да не отиде и да отреже тиквата на Любо. Знаем, че тя му даде цялото си сърце и тръбеше в ефир на милиони зрители как той е мъжът на нейния живот... а той в момента спокойно се показва с новата си.

Както стана ясно, Захаринов има връзка с 20-годишната Кристина от Костинброд, заради която връзката му с Анелия е приключила. Той и Криси са заедно още от времето, в което уж живееше с певицата, така че тя е наясно с това. Анелия обаче смятала, че Любомир няма да се покаже толкова нагъл и поне няма да пуска публични снимки с Кристина, не и толкова скоро.

Но, ето на - снимките са факт, Любомир Захаринов и Кристина не крият щастието си, а за Анелия остава просто да приеме нещата, за да не се докара до пристрастяване към транквиланти.

"И оттук нататък много да внимава на кой коцкар ще си даде сърцето", съветват в нета.

Източник: Crimesbg.com