Говори ми за любов, както се пее в песните... Любов де, любов, но към кое по-точно, пита се в задачата. Както скоро разбрахме, ергенът беглец Алек Младенов обяви връзката си с русокосата Царина Рускова, която е адвокат и която - о, да, изненадващо се оказа на 37 години. Точно колкото Магдалена Томова и малко по-голяма от Надежда Вишева.

Тях обаче Алек ги не щеше, защото били твърде зрели и вървели към менопауза, по думите на майка му Ксения Младенова. Е, новата му Царина Рускова е на 37, но не върви на никъде, освен към олтара, защото, за разлика от Маги и Нани, тя се оказа несметно богата. А какво е едната ти възраст и някаква си бъдеща менопауза пред солидна банкова сметка, къща в Созополис и яхта...

Да, Царина явно печели твърде добре, защото се хвали, че сама си е купила къща в Созопол и то е къде да е, а точно в луксозния комплекс Созополис, който беше на Стефан Шарлопов. Освен къщата, която сами ще видите отвън и отвътре, Рускова има и 9-метрова яхта, за да не й е скучно на морето.

"Въй, как стана така, че тази "снаха" мама Ксения взе, та я одобри?! Ти да видиш кон боб дали яде... Ама, щото онези двете предишните парички нямат и затова са стари, грохнали, всеки момент бастуна ще хванат. А тази охо - млада младина, таман за Алекчо", коментират зевзеци в мрежата.

Източник: Crimesbg.com