Готвачът Марио Тодоров успя да спечели и публиката в залата, и зрителите пред малкия екран още във втория епизод на шоуто „Пееш или лъжеш“ със страхотните гласови данни, които показа. Макар да пее от малък, той все още не е успял да се докопа до голямата сцена, при все, че от години мечтае да е звезда и да спре да работи като готвач. Оказа се, че крие и доста пикантно минало.

 

Амбицията му да се наложи в средите на шоубизнеса, талантът се отдал на връзка с доста по-възрастна от него музикална легенда. Оказва се, че Марио е бил любовник на Емил Димитров, разбира се преди доста време – повече от четвърт век. Хора от музикалния бранш дори издават, че той е живял в къщата на попкраля в „Драгалевци“ в продължение на около година и половина.

На практика пеещият готвач е бил последната интимна връзка на легендарния певец, тъй като след него Емил не започва нова връзка, тъй като е връхлетян от болести, а и тежкият инсулт почти го парализира.

 

„Емил беше луд по него! Когато започнаха отношенията си, Марио беше съвсем млад, нямаше навършени 30 години. Тогава се представяше като Мариан – с това име го помним“, разкрива колега на Емил.

 

След като така и не успя да се възстанови от тежкия инсулт, получен в началото на века, Емил Димитров издъхна на 30 март 2005 г. естрадният крал е започнал връзката си с Марио в края на 90-те години на миналия век. Запознали се в провинцията, където той посетил участие на голямата звезда. Емил веднага го харесал и го поканил в София, за да живеят под един покрив. Марио играл ролята на иконом. Настанил се в имението на звездата с един сак

 

Той прави опити да пробие в естрадата, записва и няколко песни, но не успява да се наложи. Дори връзките на Емил Димитров, който в последните си години на този свят е далеч от бляскавия си предишен имидж, а и е затънал в алкохол, не успяват да му помогнат.

 

От обкръжението на покойния певец издават, че победителят в „Пееш или лъжеш“, е получил доста материални облаги от звездата. След като Димитров получава тежкия инсулт, любовникът набързо е прокуден от имението от сина му.

 

Малко след края на връзката си със звездата, Марио започнал да работи като готвач. 55-годишният днес талант години наред се бори да пробие на музикалната сцена, но безуспешно. Тодоров работи и в механа „При Райбера“ в родния си град Русе, където се запознава и с част от известните ни певци. Най-близък е с Деян Неделчев – Икебаната, с когото имат доста снимки, на които се гушкат, а това лято били заедно на море. От фотосите на последната любов на Емил Димитров се вижда, че се познава и с Искрен Пецов, Поли Паскова, Ненчо Балабанов и още няколко от родните знаменитости.

 

И докато първият епизод на „Пееш или лъжеш“, успя да предизвика вълна от положителни отзиви, то вторият отнесе сериозна критика. Много от зрителите останаха разочаровани от музикалното предаване до такава степен, че дори шегите на Рачков не успяха да разсмеят публиката, особено когато си партнираше с чалга звездата Галена, която изглеждаше скована още при влизането си. Зрителите са на мнение, че погледът й сякаш казвал: „Боже, къде попаднах?“ или „Кои сте вие, а коя или къде съм аз?“. „Отдалеч си личеше, че е смутена, както и доста надменна“, коментира фен на шоуто.

 

Според общото заключение на публиката пак има нещо нагласено, и то не само заради Галена. В този втори епизод, зрителите забелязаха, че шестима от участниците пеят, а само двама не могат. Сакън, да не би Галка да избере за дует някой „койот“ и коментират: „Нещо не ми хареса този епизод, предният с Веско беше по-добър, а този някак вял и дървен. Все едно, че Галена не иска да е там, а участва насила“.

Източник: Уикенд