Ева Веселинова не спира да се надява, че "Гсоподарите" ще се върнат в ефир!

Репортерката от спряното "Господари на ефира" Ева Веселинова отговори на многобройните въпроси на зрителите относно края на предаването. Тя е убедена, че зад спирането му стоят нечии интереси и хора с нечиста дейност: [caption id="attachment_586613" align="aligncenter" width="300"]Ева Веселинова Ева Веселинова с истината за "Господарите"[/caption]

"Всекидневно най-различни хора ми задават следните въпроси: „Защо не излъчват „Господари на ефира“?“, „Какво се случи с предаването?“, „Кога ще гледаме отново „Господари на ефира“? и редица други.

Не знам дали и кога ще гледате предаването отново, но знам, скъпи приятели, че „Господари на ефира“ ви беше отнето! Още тук правя уговорката, че написаното е една „приказка за лека нощ“ (единствено и само моя) и по никакъв начин не ангажирам никого с нея. Нека оставим настрана преговорите между телевизията и продуцента на предаването, защото те засягат единствено и само тях. В следващите няколко реда ще поговорим за моето виждане, а аз съм просто една луда, която сега ще си позволи да ви каже, че не всичко е материално в този живот! Тук е моментът да ме убиете с камъни и да крещите с пълно гърло: „Ти май наистина си полудяла.“. Истината обаче е, че „Господари на ефира“ не е просто един продукт! За обикновените хора, като мен и останалата част от екипа, предаването е свобода, кауза, мисия, надежда и доброта!

А причината да ни няма е, че се ровехме твърде много, помагахме истински и отказвахме да спираме материали поради една или друга причина. Служехме единствено и само на хората, изпаднали в безизходица! *** Аз също дълго време се питах как е възможно да няма „Господари на ефира“, въпреки че знаех защо! Но в България се случват всякакви несправедливости и тази е не по-малко странна.

Честно казано повече ми е мъчно за хората, на които всичко им се отнема, а те дори си нямат идея какво се случва около тях. Мъчно ми е за вас, защото нямате право на глас и ви успиват много лесно. Затова написах горното, защото ви го дължа и за да престанете да се питате защо няма „Господари на ефира“. В заключение ще кажа, че силата на армията на „Господари на ефира“ се състои във войниците й. А ние сме тук! Разпръснати, но по-силни от всякога. Защото нас не могат да ни премахнат или закрият. Ние си оставаме същите хора – будни, непримирими и винаги в готовност да застанем под бойните знамена. Защото в крайна сметка правдата ще възтържествува и е хубаво някои хора да не забравят, че „Не се гаси туй, що не гасне“.

Колеги, за мен беше чест да служим заедно! Ако е рекъл Бог, ще се срещнем отново на фронтовата линия под знамената!", написа Ева Веселинова в блога си evaveselinova.com.