Как си тече времето, чудят се Мария Петрова и Боби Михайлов, гледайки своята дъщеря Елинор. "Малката", както я наричаха всички, заради по-големите й брат и сестра, вече е на 24 години и е станала супер гадже. Нещо повече - като я гледаме на снимки до майка й Мария, двете са почти като сестри.

Елинор се върна у нас и смята да остане за по-дълго, може би поне за лятото, защото от години не го беше правила. Тя учи в Щатите и се прибираше рядко, въпреки че е много близка със семейството си, особено с брат си Ники Михайлов. Ели ще отиде скоро с него и на море за няколко дни, защото после Николай е на тренировки с отбора.

Горещо: Виж в каква мацка се превърна 24-годишната щерка на Боби Михайлов! (с Мария Петрова са като сестри - СНИМКИ)

Колкото до баща й - Боби Михайлов, последно името му отново доби популярност покрай чудовищен скандал за изневяра и неочаквана бременност. Както вече се писа многократно, шефът на БФС "опъвал" млада и напориста секретарка, която го сюрпризира, че ще става татко.

Горещо: Виж в каква мацка се превърна 24-годишната щерка на Боби Михайлов! (с Мария Петрова са като сестри - СНИМКИ) - Снимка 2

Как са се развили нещата и дали любовницата е махнала бебето, не знаем, но е очевидно, че Мария Петрова е намерила сили да си затвори очите и да прости на неверника.

"Жалко за хубавата жена! С тоя пияница и коцкар, жива да я ожалиш. Какво му харесва, че го търпи още, а не му бие шута", коментират потребители в нета.