Направо сияе до нея

Вероятно ви е направило впечатление, че в последно време талантливият актьор Ненчо Балабанов се носи на крилете на любовта.

Той дори е на седмото небе от това, че най-после и него го е сполетяла голямата любов – онази, която те кара да летиш на високо, да потръпваш всеки път, щом видиш половинката си…

Горещо! Ненчо Балабанов се обясни в любов на… (СНИМКИ)

Припомняме, че след като се раздели с Йоана Драгнева, Ненчо Балабанов имаше няколко авантюри, които бяха мимолетни. Тогава той все още мечтаеше да срещне голямата любов, откривайки правилната жена за него. Изглежда, че мечтата му най-сетне се е сбъднала.

Тези дни актьорът се обясни в любов на по-младата от него Катрин Русева, която е едва 29-годишна. Той дори я заведе в Италия по случай личния й празник.

За рождения й ден актьорът й пожела да е все така прекрасна, вдъхновена и усмихната. Разбира се не пропусна да подчертае, че я обича.

Изглежда почивните дни около Гергьовден, актьорът и любимата му, са изкарали в Матера. Не може да не отбележим, че е видно отдалече, че Ненчо Балабанов сияе в компанията на изгората си. За това свидетелства и широката му усмивка.

Припомняме, че в началото на годината двамата отскочиха и до Дубай.

Източник: show.blitz.bg