Дарина Йотова - Дара е една от най-надарените певици у нас, като размерът на гръдната й обиколка е внушителен и кара мъжете да си губят ума. Много жени и момичета й завиждат, защото Дарето със сигурност ще спести пари от така нашумялото в последните години - д-р Енчев, сложи ми бомби!

Дара си има и бомбите, и формите, а сега, след тежките месеци на постоянни репетиции в Денсинг старс, е успяла да свали всички излишни килца. Помним, че Йотова имаше период на проблеми с отслабването и признаваше, че това се дължи на добрия й апетит.

"Обичам живота, обичам и радостите от него и не смятам да се тормозя и да съм вечно намусена, защото трябва да паса трева. Ям всичко, което си поискам, а който е за мен, ще ме хареса, останалите да пътуват. Не може цял живот да си гладен и дебел", смееше се чаровната фурия, но ето, че всичко си дойде на мястото от само себе си.

Преди часове Дарина Йотова показа нагледно какво мачка в леглото нейният Ервин Иванов и се обзалагаме, че доста мъже са му теглили майните от завист. Дарето се показа като спасителка на плажа, в такъв оскъден червен бански, че свят да ти се завие.

Всичко си има мацката, а?!

Източник: Crimesbg.com