Биляна Йотовска побърка мъжете по време на карантина!

Независимо дали си го признава или не, всеки човек има своите малки навици, които предпочита да останат скрити за хорските очи. [caption id="attachment_628169" align="aligncenter" width="240"]Биляна Йотовска Биляна Йотовска изпоти мрежата по бельо[/caption] Тези привички са най-различни и могат да бъдат свързани буквално с всичко, но имат едно общо помежду си - удоволствието на онзи, който им се отдава, предава сайтът Dir.bg. Насладата се подклажда от факта, че случващото се е строго персонално изживяване, за което никой друг не знае и подозира. Именно тази потайност носи усещането за нередност, но откакто свят светува забраненото винаги има най-сладкия вкус... Разбира се, макар тяхната популярност и разпознаваемост, звездите също са просто хора - безсилни срещу изкушенията, за които копнее тяхното сърце и душа.

Те също имат своите слабости, на които от време на време се посвещават. Малко са онези обаче, готови гласно да признаят за "пороците" си, но все пак има и такива...

Като Биляна Йотовска, която преди часове реши да разкрие на почитателите си в Инстаграм своите. В типично неин стил, откровението на фитнес моделът бе съпроводено от предизвикателни снимки, зарадвали мъжката част на последователите й в социалната мрежа. Брюнетката винаги е била от онези жени, които знаят как да направят сериозно впечатление на господата, като и този път не е по-различен. На изображенията съпругата на световния шампион по културизъм позира в своята кухня, облечена единствено в червено дантелено бельо, показващо на зрителя прекрасната й фигура. На кадрите Биляна е отворила вратата на хладилника, прелъстително допряла до устните си ягода, миг преди да отхапе от нея, докато съблазнително гледа право към фотографския обектив. "Понякога и аз бягам тайно до хладилника за някое изкушение", гласи искреното послание към фотографията. Но предвид добре поддържаното й тяло, идеята, че Йотовска често си позволява подобни "разходки", е трудна за вярване, освен ако действително не си позволява само по един плод или зеленчук. Красавицата е позната със страстта си към спорта и здравословния начин на живот, към който приканва и всички свои фенове както с публикациите си в социалната мрежа, така и с двете книги, съдържащи рецепти за полезно хранене, които написа.