Появи се гореща снимка на бебето на бившия регионален министър Лиляна Павлова.

 

Както вече стана ясно, тя роди второто си дете на 44 години. То обаче не е от съпруга й, а от нейния любовник Парашкев Кръстев.

 

Лиляна Павлова стана майка за втори път преди малко повече от месец. Новината бе потвърдена и от първородната й дъщеря София, която даже публикува снимка, запечатала как държи братчето си в ръце.

 

Малцина успяха да разберат, че Павлова очаква бебе, защото тя до последно криеше.

Броени дни преди раждането, тя се появяваше по световни икономически форуми, прикривайки наедрелия си корем много умело чрез ефирни луксозни шалове.

 

Припомняме, че от три години насам някогашното острие на ГЕРБ живее в Люксембург. Именно там учи дъщеря й София. Павлова замина зад граница след края на мандата й като министър на европредседателството на България.

 

Мълвата, че вече е разведена със съпруга си Пламен Николов се потвърждава от два факта – тя вече се подписва като Лиляна Павлова, а не като Лиляна Павлова – Николова

Освен това прави впечатление, че в декларациите й не присъстват имотите на бившия й съпруг. Бързаме да уточним, че това далеч не е нарушение, защото при развод, не е длъжна да ги декларира пред държавата.

Източник : hotarena.net

 

ГОРЕЩА СНИМКА на бебето на Лиляна Павлова