„Фермата“ едва започна и ето че клюкарите, които го гледат основно заради любовните интриги в шоуто, не останаха разочаровани. Сред фермерите припламнаха първите любовни искри, но съдбата ги потуши с ледена вода и се усмихна иронично на онези, които си правят планове особено в интимната сфера.

На зрителите стана ясно, че между бай Ангел от първомайското село Караджалово и синеоката Камелия Кузнецова се заражда нещо повече от симпатия. Любовните трепети между тях избуяха и тъкмо нещата да станат по-сериозни, съдбата им поднесе разочарование. То дойде след като фермерът претърпя пагубен крах на арената от Финци. Така провинциалистът отпадна от риалитито и стави Камелия да страда по загубата му.

Ангел Тенев обаче съвсем не излезе от „Фермата“ с наведени очи. Напротив – той си спретна луд купон в село Железница с други три дами, нашумели от предишните сезони на предаването. Около него пърхаха Антония Сандова, Мария Георгиева и Жанета Осипова. Отпадналият от шоуто фермер пусна фото как е прегърнал трите грации, а между пръстите на дясната му ръка дими пура.

И докато бай Ангел се наслаждава на живота си в „цивилизацията“, нещастната Камелия въздиша по него в шоуто. Тя споделя, че мъже като него не е срещала навън – в негово лице открила приятел и истински джентълмен с уважително отношение към нежния пол.

„Сърдя му се, че ме изостави тук“ – сподели Камелия и изрази надежда, че Ангел ще я очаква навън…
Източник: „Уикенд“