Сестрата на Валери Божинов отдавна порасна и стана хубавица!

Малката сестричка на Валери Божинов отдавна вече е голяма, при това сладурана. Михаела Ангелова го раздава и любовчийка като успя да изпие акъла на футболен национал от "Левски". Става дума за Андриан Краев, който лично пуска техни снимки в нета, явно е влюбен в Мишето. Двамата сега са на море в Созопол и като всички пресни влюбени, избират сърчица и романтични местенца, за да увековечат чувствата си.

Зевзеци пък се майтапят, че се надяват Михаела да не се е метнала на известния си батко, който не е просто любовчия, а буквално маниак. Знаем колко връзки успя да съсипе Божинката с влечението си към нови и нови завоевания. Иначе Валери е добряк - помним как преди години спаси мъж, който си беше глътнал езика и береше душа пред детенцето си. За това Божинов получи и награда "бялата лястовица".

"Пречи му само тая идея фикс по жените, те са му такава слабост, че и кариерата му отиде заради това. Но той си е виновен, никой друг. Дано сестричката му има повече мозък и морал от батко си", коментират в мрежите.

Знаем, че Михаела е близка приятелка, както с Николета Лозанова, така и с вече бившата на брат си Биляна Дол. С НиЛо продължават да поддържат отношения, особено покрай малката Никол, но със сръбкинята вече не е ясно. Тя приключи с Божинов след като той я окичи с рога до тавана и то няколко пъти.