Ники Кънчев несъмнено се гордее с дъщеричката си Мари София и то неслучайно. За 15-ия си рожден ден момиченцето предпочете вместо подаръци, децата, които й гостуваха да дарят пари за малкия Калоян Димов от София, който е с детска церебрална парализа. В резултат на кампанията й бяха събрани 730 лв., които ще бъдат дарени на майката на момченцето – Гергана. Това стана ясно от разкритията, които емблематичният водещ направи в социалната мрежа.

 

За никого не е тайна, че Кънчев помага от години за набирането на средства за болни деца или такива в неравностойно положение. Печелил е и награда за благородство. Истината е, че всички каузи, с които се ангажира са близки до сърцето му, след като загубата на любим човек му е позната повече от добре. Както е известно най-голямата му мъка е свързана със загубата на другата му дъщеря – близначката на Мари София, която издъхнала скоро след появата й на бял свят.

 

Гордостта на Ники Кънчев навърши 15 години

Тъй като децата се родили преждевременно, едното от тях не успяла да се пребори за живота си въпреки престоя в кувьоз и усилията на медиците. Сърчицето на Криста спира 6 месеца след появата й на бял свят. Заради трагедията той дълго криеше дъщеря си и не се показваше с нея в публичното пространство. Освен това подхвана различни благотворителни каузи за набиране на средства за закупуването на кувьози в различните болници в страната.

 

Продължава да пази Мари София далеч от любопитството на фенове и медии. Хора от близкото му обкръжение издават, че тя вече говори няколко езика и е пълна отличничка, казано с други думи – гордостта на семейството.

 

Не крие, че покрай множеството неприятности, които сполетели живота му, се „сдобил“ с диабет.

Източник: Уикенд