Честито и горчиво! На 15 август Веселка от Фермата, която е двукратен победител във формата, ще стане булка. Да, бедното и изтормозено от бившия си съпруг момиче, което е самотна майка на три деца, ще има щастието да се види в бяло и най-после да повярва, че приказките съществуват.

Всъщност, тя вече е повярвала в това. Причината е новият й мъж Велин, с когото е убедена, че я е събрала съдбата и за когото ще се венчае на 15 август. Двамата са избрали нарочно тази дата, защото тогава е големият празник Голяма Богородица, а двамата са силно вярващи.

ГОРЧИВО! Веселка от Фермата става булка с три деца: Вече вярвам в принцовете! (ето кой е младоженикът Велин - СНИМКИ)

Веселка се запознава с Велин в Троян, където се мести от село в мига, в който решава да напусне съпруга си, да зареже тежката работа и да потърси късмета си. В Троян става продавачка в магазин за хранителни стоки и тъкмо там среща Велин, който е автомонтьор. Двамата се сприятеляват и започват да общуват, първоначално като приятели.

ГОРЧИВО! Веселка от Фермата става булка с три деца: Вече вярвам в принцовете! (ето кой е младоженикът Велин - СНИМКИ) - Снимка 2

"Ами като има да става, става. Все ми се разваляше колата, която преди това ремонт не знаеше. Все я карах при него да я оправя и така, от дума на дума... взе, че ми се обясни в любов. Като се събрахме и хоп - колата спря да се разваля", смее се Веселка.

Тя споделя, че предложението за брак от Велин й дошло като гръм от небето, защото не вярвала, че мъж ще се реши на това и ще иска да гледа три деца, които не са негови. Той обаче се разбирал отлично с малките и успял да върне вярата на Веселка и в принцовете, и в любовта.