"Искам да се извиня за някои от нещата, които написах в книгата си. Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам", написа Спиърс в Инстаграм.

Поп сензацията Бритни Спиърс сподели подкрепата си за новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish", след като двамата изпълнители се изправиха в музикалните класации през уикенда.

Спиърс, певицата на "Опа!...Направих го отново", сподели в неделя вечер в Instagram публикация, с която сякаш закърпи напрежението между нея и Тимбърлейк, пишейки: "Влюбена съм в новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish".

Песента на Тимбърлейк, която беше пусната в петък, се изкачи до върха на класацията за най-популярни песни на iTunes, но само ден по-късно беше изпреварена от хита на Спиърс от 2011 г., също озаглавен "Selfish", от нейните фенове.

Спиърс разкрива в мемоарите си, че е направила аборт по време на връзката си с Тимбърлейк, с когото се среща от 1999 г. до 2002 г., което отново предизвиква недоволство срещу Тимбърлейк от страна на феновете на Спиърс.

"Искам да се извиня за някои от нещата, които написах в книгата си. Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам", написа Спиърс в своя Instagram, който от понеделник сутринта беше личен.

Тя сподели видеоклип на Тимбърлейк и Джими Фалън, които изпълняват "Selfish" в "The Tonight Show", и добави: "Толкова е хубаво и как така всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно???"

В мемоарите си "Жената в мен" Спиърс пише: "Джъстин определено не беше щастлив от бременността." По това време Тимбърлейк е на 18 години.

"Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади", пише тя.

След излизането на книгата през октомври армията от фенове на Спиърс се впусна по петите на Тимбърлейк, което го накара временно да забрани коментарите в Instagram, съобщи Page Six.

Източник: nbcnews.com