Два епизода ни делят от очаквания финал на "Ергенът" и мигът, в който ще видим на чии пръст ще се окаже годежният пръстен на Евгени Генчев. Защото, за разлика от Виктор Стоянов миналата година, тази той ще даде пръстен на победителката. Която, според повечето слухове до момента, се оказва Валерия Георгиева.

Всъщност Валерия и Елена са най-оспорваните кандидатки за сърцето на пианиста, макар в имението да имаше и още няколко момичета, твърдящи, че са влюбени в него. Най-силни бяха чувствата на Боряна и на Виктория, които и след шоуто признаха, че са преживели тежко отхвърлянето от негова страна.

Горчиво: Ревеше, че е влюбена в Евгени Генчев, а сега се омъжва за друг! (СНИМКИ)

Докато Боби още не е намерила мъжа за себе си обаче и реално можем да й повярваме, че е имала истински емоции към Генчев, но Викито ни удари в земята. Мацката, която се е отдала на йогата, ще се жени и то съвсем скоро, разкриха близки до нея източници.

Самата тя хвърли бомбата в телевизионния ефир като разказа, ухилена до ушите, че тъкмо излязла от "Ергенът" и хоп - срещнала го - НЕГО! С приятеля й се припознали един друг, все едно им било писано да се срещнат и да бъдат заедно. Това обаче се прие не особено еднозначно от потребителите.

"Ама много й лабави чувствата на тази Виктория, бе! Ако наистина изпитваш любов към някого, то няма как да се влюбиш в друг след седмица. Сега ако срещне и трети, ще е върхът", смеят се в нета.