42-годишният Ненчо Балабанов вече е женен мъж. Законно и официално. По-младата с 13 години от него Катрин Русева бе и единствената от многото му връзки, която успя да го прилъже и да му надене хомота. Двамата се венчаха през уикенда на морето в Несебър, а сватбата бе едновременно стилна и семпла.

Горчиво: Ето как Катрин Русева прилъга в брак ергена Ненчо Балабанов! (още подробности + СНИМКИ)

Близки до Ненчо разкриха и как Катрин е омаяла бойковия имитатор, без, разбира се, да е бременна. Знаем, че преди това той имаше няколко любови, една от които бе с певицата Йоанна Драгнева, но въпреки химията, така и не се реши да й предложи.

"Направи го сега, с Катрин, защото с нея се почувства сигурен и уверен. С Йоанна се обичаха, но тя беше известна, доста повече от него и връзката им бе под лупа. А и чисто мъжкото му его някак се дърпаше и не искаше да го играе мъж под чехъл някой ден.

Докато Катрин е мила, спокойна, оставя го той да води и му показва уважението и възхищението си. А, както знаем, това са основните неща, които един мъж иска да получи от жената до себе си. Е, предполагаме, че и в леглото им се получава не по-зле", смеят се източниците.

Катрин е още много млада, така че едва ли скоро ще планират бебе, но пък знае ли се...